Toernooien

De Toernooicommissie is verantwoordelijk voor alle toernooien binnen de vereniging. Dit wil zeggen dat de toernooicommissie in ieder geval zorgt voor een toernooi voor elk team van de jeugdafdeling. Als er teams zijn die een voorkeur hebben voor een bepaald toernooi kunnen ze dit aangeven bij de toernooicommissie.

De toernooicommissie probeert elk seizoen voor alle teams een thuistoernooi te organiseren. De afgelopen jaren is gebleken dat dit steeds lastiger wordt, vooral voor de oudere jeugdteams. Ondanks dat gegeven blijft de commissie proberen voor elk team een thuistoernooi te organiseren. Gaandeweg het seizoen zal blijken of dit lukt.

Daarnaast is de toernooicommissie ook verantwoordelijk voor het organiseren van een aantal extra activiteiten voor de vereniging, zoals het Oliebollentoernooi in de kerstvakantie en de Familiedag aan het einde van het seizoen. Daarnaast worden er niet voetbal activiteiten georganiseerd voor alle jeugdteams. Dit kan van alles zijn en word per seizoen op verschillende data ingepland. Leden kunnen ook hun ideeen doorgeven. De toernooicommissie staat open voor suggesties.

De toernooicommissie vergadert op niet gezette tijden, maar in elk geval 1 keer per maand vanaf de maand januari. Suggesties kunnen ten alle tijden worden ingezonden.

Zodra er toernooien of activiteiten bekend zijn, zullen deze hier op de site vermeld worden.

De commissie is te bereiken via het volgende e-mailadres: toernooien@vvroden.nl