VV Roden doet mee aan de Grote Club Actie

Wij doen mee aan de Grote Club Actie en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Verkopers gemist?
Heeft u de verkopers gemist die bij u aan de deur zijn geweest? U kunt ook loten kopen door deze QR code te scannen met uw telefoon en de vereniging te steunen.