Voor in de agenda: belangrijke data komende periode

Hierbij alvast een aantal belangrijke data voor de komende weken/maanden:

KLAVERJASAVOND vrijdag 28 februari 2020

Vrijdag 28 februari aanstaande organiseren we een gezellig klaverjastoernooi. De deelname aan dit toernooi is vrij voor iedereen, dus ook niet leden zijn van harte welkom. Spelers, leden, supporters, sponsors en vrijwilligers, kom gezellig klaverjassen en neem gerust een introducee mee! Inloop is vanaf 19.30 uur, we beginnen om 20.00 uur.

Deelname is gratis en er zijn leuke prijsjes te winnen.

VRIJWILLIGERSAVOND zaterdag 21 maart 2020

In het kader van 90 jaar vv Roden organiseren we op zaterdag 21 maart aanstaande een vrijwilligersavond.

Oud-profvoetballer/entertainer/artiest Henk de Haan komt naar onze kantine om daar voor alle vrijwilligers een gezellige (en hilarische) avond te verzorgen.

Op 21 maart is iedereen die iets doet voor onze vereniging, in welke vorm van vrijwilligerswerk dan ook, van harte welkom voor deze leuke avond.

We beginnen om 20.00 uur.

REÜNIE EN FILMAVOND zaterdag 16 mei 2020

CLUBDAG zaterdag 20 juni 2020