Puppies

Elke zaterdag wordt er afgetrapt op het puppieveld in het Univé-stadion. Daar maken alle beginnende voetballers van ca. 4 tot en met 6 jaar spelenderwijs kennis met het voetbalspelletje. Oudere kinderen zullen al snel meedoen met de Noordenveld 4 tegen 4 competitie (zie verder).

Voor alle nieuwkomers geldt dat de eerste paar trainingen geheel vrijblijvend zijn. Er zijn geen verplichtingen, behalve dan dat de kinderen plezier in het voetbalspelletje moeten hebben. Voor ranja wordt gezorgd.

Zorg ervoor dat de kinderen passend gekleed zijn mbt de weersomstandigheden. We trainen van 10.00 tot 11.00 uur. Kom wel op tijd! Ouders die mee willen helpen met de training zijn zeer welkom. Het is erg leuk om bij te dragen aan het plezier en ontwikkeling van deze kinderen.

Graag tot zaterdag.

 

NOORDENVELD 4 TEGEN 4
Sinds het najaar van 2014 doet vv Roden mee met het initiatief om kinderen te laten voetballen in een 4 tegen 4 competitie. Doel hiervan is om kinderen niet te snel te laten doorstromen naar de JO-09 (F’jes), maar door kleinere partijtjes meer balcontacten te gunnen. Elke zaterdag spelen zij een toernooitje met de buurtverenigingen uit de gemeente.