Regionale voetbalschool ook volgend jaar weer bij VV Roden

De Regionale Voetbalschool (RVBS) van FC Groningen gaat na de zomer het vijfde seizoen in. De trainersstaf is rond en de vier partner-amateurclubs verlengden hun samenwerkingsverband voor het seizoen 2019/2020. In september zullen de trainers zich presenteren aan de ouders. Namens VV Roden tekende Hoofd Jeugdopleiding Jan Louwes.

Technisch coördinator Byron Bakker van de RVBS hield op woensdag 3 juil een bijeenkomst met de trainers en vertegenwoordigers van de amateurclubs VV Roden, SV Bedum, VV Wildervank en VV LTC. “De RVBS zorgt ervoor dat talentvolle voetballers in de leeftijd van onder-8 tot onder-11 zich laagdrempelig in hun eigen omgeving kunnen ontwikkelen en op een prettige manier kunnen wennen aan de werkwijze bij FC Groningen. We zijn erg blij dat we de samenwerking met onze partnerverenigingen, die vanaf het eerste moment onze gastheer zijn, hebben kunnen verlengen.
Deze clubs zijn belangrijke pijlers onder de RVBS en de verlenging zorgt voor continuïteit.”

Bakker over de trainersstaf voor het seizoen 2019/2020: “Het is een mooie mix van trainers die al langere tijd betrokken zijn bij de RVBS en mensen van buitenaf. We hebben het team nagenoeg compleet, alleen in Roden en Bedum zijn we nog op zoek naar assistent trainers. Op een avond in september zullen we ons presenteren aan de ouders.”

Geïnteresseerden voor een functie als assistent-trainer in de RVBS kunnen voor meer informatie klikken op deze link.

03-07-2019: Voetbal: RVBS Fc Groningen

Dit bericht verscheen origineel op de site van FC Groningen (RVBS)