Prijswinnaars Grote Club Actie

De afgelopen maanden heeft een groot deel van onze jeugdleden zich bezig gehouden met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie.

De opbrengst van de Grote Clubactie van v.v. Roden mogen we een redelijk succes noemen. Na aftrek van kosten houden we als club ongeveer € 3.000 euro over een deze actie. In vergelijking tot de opbrengst van vorig seizoen, zo’n € 4.500, is dat echter een behoorlijke achteruitgang. Bijna de helft van de uitgegeven verkoopboekjes hebben we helaas niet terug ontvangen. Opbrengsten uit acties zoals de Grote Clubactie hebben we als club hard nodig. We hopen dan ook dat er volgend jaar weer meer loten verkocht zullen worden en zullen binnenkort de actie van dit jaar gaan evalueren.

Prijswinnaars

Om de verkoop van loten te stimuleren hebben we een aantal prijzen beschikbaar gesteld voor de verkopers. Onderstaande een overzicht van de winnaars. De prijzen zullen worden uitgereikt op zondag 8 maart tijdens de pauze van de wedstrijd Roden 1 – Sneek 1.

De prijzen van de Grote Clubactie voor onze verkopers zijn mede mogelijk gemaakt door