POIESZ jeugd sponsor actie

Vv Roden vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van vv Roden staat dit jaar het aanschaffen van extra trainingsmaterialen voor onze jeugdspelers.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen.

Door de munten in de koker te stoppen van vv Roden bij de Poiesz supermarkt in Nieuw Roden helpt u al mee!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van vv Roden, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van vv Roden is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Nieuw Roden.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020.