Corona: Trainingen vv Roden

Corona: Trainingen vv Roden

Met ingang van 11 mei worden de jeugdtrainingen weer hervat volgens een aangepaste opzet.
Dit betekent concreet dat spelers die in een team zitten in de leeftijdscategorie O12 of lager weer vrijuit mogen trainen.
Voor de teams in de leeftijdscategorie O13 en hoger geldt dat zij altijd 1,5 meter afstand tot elkaar moeten bewaren, ook tijdens de training.
Omdat de kleedkamers en voorzieningen gesloten blijven op de accommodatie betekent dit thuis omkleden en thuis douchen.
Een uitgebreide instructie waaraan zowel de spelers, trainers en ouders zich moeten houden, is beschreven in de flyer en het sportprotocol vv Roden (zie hiervoor de bijgevoegde PDF documenten).

Ook is een aangepaste route van toepassing op ons sportpark, zie hiervoor de plattegrond.
Dit betekent concreet dat er 1 ingang en 1 uitgang is. Alle spelers moeten deze route volgen, de accommodatie is alleen toegankelijk voor spelers.
Ouders, verzorgers en supporters worden niet toegelaten tot het sportcomplex. De spelers worden niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training verwacht (zie hiervoor het aangepast trainingsschema) en we verwachten dat alle spelers en ouders direct na afloop van de training naar huis gaan.
Kom zo veel mogelijk alleen en op de fiets naar de accommodatie. Spelers die moeten worden gebracht, worden gebracht door 1 ouder of verzorger, het liefst op de fiets. Als dit niet mogelijk is, dan graag parkeren op het parkeerterrein aan de overzijde van het sportcomplex.
Spelers van de onderbouw (tot O13) moeten zich verzamelen in de daarvoor aangewezen vakken in de oude fietsenstalling en gaan daarna onder begeleiding van hun trainer naar het juiste veld. Spelers van de bovenbouw mogen via de ingang van de oude fietsenstalling naar het kunstgrasveld gaan en daar aan de zijkant wachten in het juiste verzamelvak.

We zijn ontzettend blij dat we trainingen mogen hervatten en verwachten dat iedereen maximaal meewerkt om deze hervatting tot een succes te maken.
We verzoeken ouders en trainers dringend om de documenten goed door te nemen en te bespreken met de kinderen zodat ze goed op de hoogte zijn.
Mocht het mogelijk zijn om de trainingen eerder dan 11 mei te hervatten, dan wordt dit via de trainers en leiders gecommuniceerd met de teams.

Namens de Jeugdcommissie,

Marianne Hagenauw

Rob Matthijssen

Henk W. Brink

 

Sportprotocol Sporten bij vv Roden v6.

Trainingsschema van 28 april tot 1 juni v18-05-2020