Oproep : Spelers voor Roden 2

Beste sportvrienden,

Het is coronatijd en het actieve voetballen ligt nagenoeg stil.
Dit is echter ook een mooi moment om te evalueren en vooruit te kijken naar hopelijk betere tijden.
Voor wat betreft de selectie van vv Roden hebben we momenteel een probleem van personele aard.
We zijn op 1 augustus gestart met een frisse selectie van 35 spelers. Deze selectie is fantastisch
gefaciliteerd door onze hoofdsponsor MW Bedrijfskleding middels uniforme trainings- en
wedstrijdkleding.
Ook staat er een meer dan volwaardige trainers- en begeleidingsstaf klaar voor de
spelers. Dit leek een prima start om ook een prestatief 2 e elftal te organiseren.
Dit is gelukt en met de medewerking van de KNVB, kon Roden 2 worden ingedeeld in de reserve 1 e
klasse. Een uitstekend niveau.

Toch kwam er een behoorlijke kink in de kabel, omdat een aantal spelers om begrijpelijke (en in de
meeste gevallen minder begrijpelijke) redenen stopten bij deze selectie.
Dit heeft tot gevolg, dat we op dit moment nog slechts 26 (!) spelers beschikbaar hebben.
Helaas te weinig om 2 elftallen volledig te bemannen.

De laatste tijd was het dan ook zoeken om voor het 2 e voldoende spelers te krijgen voor de wedstrijden.
Dit is gelukt dankzij de prima medewerking van jeugdspelers en spelers van Roden 3 en Roden zat.
Dit is echter geen gewenste situatie.

Vandaar dat ik middels dit schrijven een oproep doe aan gestopte en andere actieve leden om te
overwegen zich (weer) aan te sluiten bij de selectie (dus: Roden 1 en 2).

Alles met het doel om Roden 2 “in de benen” te houden. Uiteraard wordt wel een redelijk basisniveau gevraagd. Ook spelers, die niet altijd kunnen trainen, maar wel inzetbaar willen zijn bij wedstrijden van Roden 2 zijn welkom.

Het zou fantastisch zijn wanneer zich via deze oproep minimaal 5 spelers melden om ons uit de brand te helpen. Ik refereer hierbij aan het begrip: clubgevoel/-liefde.

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Henk Hagenauw (tel: 06-18806525)

Nogmaals het verzoek om zeer serieus naar dit verzoek te kijken. Het kan toch niet zo zijn dat een
geweldige club als vv Roden niet een representatief 2 e elftal kan organiseren.

Met vr.gr.
Henk Hagenauw