Nieuwe jeugdvoorzitters stellen zich voor

Middels deze weg willen wij onszelf graag voorstellen aan alle leden van vv Roden.

Omdat de vorige jeugdvoorzitter, door persoonlijke omstandigheden, zijn werkzaamheden voor vv Roden heeft moeten beëindigen hebben we besloten met zijn drieën de handschoen op te pakken.
We zijn alle drie al jaren betrokken bij deze mooie vereniging en dragen deze dan ook een warm hart toe.
We genieten van de geur van het gras, de strijd in het veld, het gelach vanuit de kleedkamer en geluid van noppen op de stenen.  Ook onze kinderen voetballen bij vv Roden dus we zijn ook zeker vaak te vinden op de velden op de zaterdag. Maar de derby vv Roden – Gomos slaan we bijvoorbeeld ook niet over!
We werken samen met een fantastisch team binnen de jeugdcommissie, leiders en trainers. We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen!

Groetjes Mirjam Vincent, Mareille Dik en Majorie van Breukelen