MW BEDRIJFSKLEDING NIEUWE HOOFDSPONSOR JEUGD

MW BEDRIJFSKLEDING NIEUWE HOOFDSPONSOR JEUGD

Vanaf komend seizoen zal MW Bedrijfskleding de nieuwe hoofdsponsor zijn van onze gehele jeugdafdeling. Samen met het bekende merk Craft zal het bedrijf van Michel Wiersema onze jeugd de komende jaren van prachtige kleding gaan voorzien. MW Bedrijfskleding is al enkele jaren hoofdsponsor van de vereniging en het bestuur is dan ook heel blij met deze nieuwe overeenkomst.

Niet alleen de jeugd zal worden voorzien van nieuwe kleding, maar ook een flink aantal seniorenteams zal nieuwe kleding ontvangen, bijvoorbeeld alle 7×7 teams. Met André Steenbergen van DV&N Accountants Adviesgroep en Gerrit Ansing van Stucadoorsbedrijf Ansing hebben we twee prachtige bedrijven die deze teams gaan ondersteunen de komende jaren met nieuwe kleding, ook van het merk Craft. Het spreekt voor zich dat we hier als club erg blij mee zijn.

Omdat we vinden dat onze trainers en leiders er ook goed en verzorgd bij moeten lopen als ze onze teams trainen en begeleiden komt er ook nieuwe kleding voor deze groep. De verwachting is dat alle kleding in de zomerstop ontvangen zal worden zodat iedereen het nieuwe seizoen goed kan beginnen.

Langs deze weg willen we ook alvast de dames van de kledingcommissie hartelijk danken voor de vele uren werk en de passessies die ze hiervoor geregeld hebben.

De afgelopen jaren hebben we als club een hele prettige samenwerking gehad met Intersport Superstore Roden. We danken Emiel en Catrin v.d. Heide, en hun opvolger Anne de Leeuw, voor hun sponsoring van onze jeugdafdeling. Ze hebben onze jeugd vele jaren van prachtige kleding voorzien, en hier zijn we hun zeer dankbaar voor. Intersport Superstore Roden blijft natuurlijk hét adres in Roden voor voetbalschoenen en andere sportartikelen!