Grote clubactie

Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We hebben twee doelen waaraan we de opbrengst van de actie willen besteden, extra trainingsmaterialen voor de jeugd en renovatie van de kleedkamers. Daarnaast kunnen we als vereniging elke financiele ondersteuning goed gebruiken omdat we het afgelopen half jaar nagenoeg geen inkomsten hebben gehad terwijl de kosten wel door liepen i.v.m. corona.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Extra inkomsten hard nodig
Als vereniging hebben we de inkomsten uit deze actie momenteel hard nodig. Wanneer we er met z’n allen vol voor gaan, kunnen we de gewenste doelen halen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken!

U kunt nu ook online loten kopen voor de Grote Clubactie!

Klik op de link of scan de QR-code om naar onze eigen verkooppagina te gaan.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Bij vragen graag contact opnemen met Wietse (06-41547560) of Mareille (06-23599887)!!