Geert Oosterloo erelid vv Roden en een speldje voor Jacco Brink

Tijdens de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering van vv Roden is Geert Oosterloo benoemd tot erelid vanwege zijn vele verdiensten voor de vereniging.
Geert heeft de afgelopen 20 jaar zitting gehad in het bestuur. Daarnaast heeft hij nog tal van grote en kleine vrijwilligerstaken uitgevoerd zoals lid van de jeugdcommissie, bezorger van de presentatiegidsen en kantinemedewerker.
Als spelers heeft Geert ook jaren in Roden 1 gespeeld en was hij daar ook nog aanvoerder.
Sinds zijn pensioen is Geert minimaal elke maandag- en vrijdagmorgen op het sportpark te vinden voor diverse onderhoudswerkzaamheden.
Met zijn bestuurstaken is Geert inmiddels gestopt, maar gelukkig blijft hij nog actief betrokken bij vv Roden als vrijwilliger.

Jacco Brink nam tijdens de ledenvergadering zijn speldje in ontvangst voor zijn 40 jarig jubileum als lid van vv Roden.
Het was die dag sowieso al feest voor Jacco, want hij bereikte ook nog de prachtige leeftijd van 50 jaar!