FAMILIEDAG 2023

FAMILIEDAG 2023

Zaterdag 24 juni zal onze jaarlijkse familiedag worden gehouden. Na het succes van vorig jaar willen we op dezelfde voet verder gaan.

Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom op ons sportpark, zowel spelers, vrijwilligers als hun familie. Tot 16.00 uur is het mogelijk om als team het seizoen af te sluiten met bijvoorbeeld een onderlinge wedstrijd of een wedstrijd tegen de ouders.

Vanaf 17.00 uur verzorgt de keukenbrigade onder leiding van Rene Tuinstra weer een heerlijke barbecue. Net als vorig jaar kan iedereen hieraan deelnemen. Spelers, trainers, leiders, ouders, broertjes en zusjes zijn welkom. Het mooiste is om met het team een tafel te reserveren, je kan deze dag dan gebruiken om het seizoen op een goede manier af te sluiten. Het eten wordt verzorgd, je hoeft dus alleen maar aan te schuiven en te genieten. Natuurlijk zullen we ook om vegetarische gerechten etc denken. We zullen de dag afsluiten met diverse optredens zodat stilzitten geen optie meer is!

Reserveer deze dag alvast in je agenda en plan geen andere activiteiten met je team. Laten we er weer een geweldige dag van maken met een hoop plezier en een mooi feest.

Nadere info volgt binnenkort.