Supportersvereniging

Word lid van de Supportersvereniging!

De Supportersvereniging is niet meer weg te denken bij de V.V.Roden. . De Supportersvereniging stelt zich ten doel om de belangen van de supporters van V.V. Roden te behartigen, om activiteiten te organiseren voor haar leden. Hiermee worden middelen verworven die naar eigen inzicht  worden ingezet, dit ter ondersteuning van de financiële en materiële huishouding van de V.V. Roden. Het resultaat hiervan is op verschillende manieren terug te zien binnen de voetbalvereniging.

Zo heeft de Supportersvereniging bijvoorbeeld de aankleding van het terras bij de kantine verzorgd, waar met medewerking van diverse vrijwilligers en sponsors picknicktafels en bloembakken zijn geplaatst. Initiatieven zoals o.a. de V.V. Roden Clubdag, Oliebollentoernooi en de Vrienden van V.V. Roden konden en kunnen altijd rekenen op een financiële ondersteuning.

Daarnaast organiseert de vereniging verschillende activiteiten. Zo is er de maandelijkse klaverjasavond, wordt er in december traditioneel een vrije Klaverjasavond georganiseerd en staan er is het seizoen gestart met de jaarlijkse fietstocht. Voor al deze activiteiten geldt dat iedereen welkom is, zowel jong als oud, wel of geen lid van de V.V Roden.

Voor slechts € 7,50 ben je al lid van de Supportersvereniging. Je kan je aanmelden bij Lammert Kalfsbeek (06-22411487) en/of via supportersverenigingvvroden@gmail.com Of kom eens langs bij één van de activiteiten!

Martijn Stenvertvoorzittersupportersvereniging@vvroden.nl050-5423708
Paul Huizengapenningmeester050-5280755
Ilse Noordbruissecretaris06-28730617
Lammert Kalfsbeekledenadministratie06-22411487
Hennie Talens050-5017162