Sportpark

Adres

V.V. Roden
Norgerweg 2
9301 JM Roden
Telefoon: 050 – 5018963

Routebeschrijving

Bereikbaarheid vanaf de A7 vanuit Groningen

Neem de A7 richting Drachten. Vanaf Groningen de 1e afslag (afslag 35 Hoogkerk) richting Peize/Roden. Bij de rotonde onderaan de afslag links af richting Peize/Roden. Volg deze weg (N372) tot de 1e stoplichten in Roden. Ga bij de stoplichten links af richting centrum. Volg deze weg tot de rotonde, en neem de 2e afslag richting Norg. Na ± 1 kilometer is de parkeerplaats aan de rechter kant en het sportpark aan de linker kant.

 

Vanaf de A7 vanuit Drachten

Neem de afslag Leek/Roden (afslag 34) op de A7 richting Groningen. Volg de borden richting Leek/Roden (N372). Bij de 3e rotonde, linksaf richting Roden(N372). Neem de 2e afslag op de volgende 2 rotondes richting Roden. Volg deze weg tot de rotonde, en neem de 1e afslag. Bij de volgende rotonde neem je de 2e afslag en ga je rechtdoor. Na ± 1,4 kilometer ga je linksaf op de kruising. Na ± 750 meter (voor de volgende kruising) is de parkeerplaats aan de rechterkant. De velden van VV Roden zijn te bereiken door de Norgerweg over te steken.

 

Vanaf A28 vanuit Assen

Neem de afslag Vries/Zuidlaren/Roden (afslag 35) op de A28 richting Groningen. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf op de N386 richting Vries/Roden. Volg deze weg tot aan de rotonde bij Vries. Neem de 2e afslag op de rotonde richting Donderen/Peize/Roden. Volg deze weg tot aan de stoplichten in Peize. Ga bij de stoplichten linksaf richting Roden (N372). Na ong. 1,8 km, bij de 1e stoplichten, linksaf richting Roden Centrum. Volg deze weg tot de rotonde, en neem de 2e afslag richting Norg.

Na ± 1 kilometer is de parkeerplaats aan de rechter kant en het sportpark aan de linker kant.